Word lid van onze Facebook community onbeperktsucces
Neem deel aan onze Linkedin groep onbeperktsucces
Volg onbeperktsucces via Twitter

Press publicaties:

VCV - magazine

Jan Paul Labots

Jan Paul Labots is initiatiefnemer van Onbeperkt Succes en heeft zelf ervaren hoe moeilijk het is om aan het werk te gaan en te blijven. "Ik ben afgestudeerd MBA Nyenrode en licht spastisch rechtszijdig. Ik heb moeten knokken om een eigen plek te krijgen op de arbeidsmarkt op senior management/directie niveau. Ondanks 'standaard' beeldvorming en gesterkt door positieve stimulansen heb ik ervaren dat een handicap uiteindelijk geen beperking is in het realiseren van zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Ook bleek dat mijn toegevoegde waarde in het arbeidsproces door de werkgevers werd gewaardeerd. Deze ervaring wil ik via Onbeperkt Succes, graag beschikbaar stellen aan talenten en organisaties!"

Wat drijft je?

"Win-win situaties creŽren door het verbinden van wensen met mogelijkheden en kansen. Vanuit betrokkenheid, zorg en samenwerking.

De wereld achter cijfers is als de kwaliteit van een huis. De inzet van mensen en werking van processen bepaald de stevigheid van de fundering.

Ons hoger doel is volwaardige deelname van hoogopgeleide gehandicapten op de arbeidsmarkt mogelijk te maken. Onze eigen ervaringen en passie voor mensen in het verbinden van wensen met mogelijkheden en kansen komen hierbij denk ik goed van pas.
"

Wat is de achtergrond van het logo?

" Het logo van Onbeperkt Succes weerspiegelt mijn motto. Hierin staat blauw voor zorg voor elkaar, groen gaat over betrokkenheid bij elkaar en geel gaat over samenwerking. Vanuit deze uitgangspunten ziet wat mij betreft de wereld er veel positiever uit. En is er plaats voor iedereen om zijn of haar volledig potentieel te benutten."

Wie of wat inspireert je?

" Nelson Mandela en zijn autobiografie "A long walk to Freedom". Mijn bezoek aan Robbeneiland in februari 2009 was ook zeer indrukwekkend.

Het boek de lichte kant van de schaduw van Betty Ford en films als Patch Adams, Good Will Hunting, Rainman, Awakenings en Erin Brockovich.
"

Wat is je favoriete uitspraak?

" Geluk moeten we onderweg zoeken en niet aan het eind van de weg, want daar is de reis afgelopen."

Wat doe je in je vrije tijd?

"Dan luister ik graag naar muziek van The Corrs of lees ik een goed boek.

Ook ga ik graag naar musicals, cabaret, en theaterconcerten van rockgroepen.
"

Welke gebeurtenis zal je altijd bij blijven?

"Het eerste dat in mij opkomt is het concert van U2 op 23 september 1997 in het Olympisch Stadion van Sarajevo met 40.000 toeschouwers waaronder moslims, kroaten en serviŽrs."

Home | Ons werk | Talenten | Opdrachtgevers | Jan Paul Labots | Contactgegevens
© Onbeperkt succes 2010 - 2012 | KvK 50858149 | Webdesign: In2Business.nl